Up to date juni 2019

In de vorige nieuwsbrief hebben wij u kennis laten maken met onze nieuwe website over het Customs Compliance Platform. Heeft u al gekeken? We krijgen nog steeds leuke reacties en ook de gratis demo is al door vele bedrijven aangevraagd. De nieuwe site biedt u alle informatie over de voordelen van het Customs Compliance Platform.

Deze maand zijn er een flink aantal indelingsverordeningen gepubliceerd. Bent al volledig op de hoogte? Misschien zit hier ook wel een indelingsverordening tussen die van toepassing is op uw productassortiment!

Zo is er onder andere een indelingsverordening op een kampeer-/ strandmat met een rugleuning. Dit product moet nu worden ingedeeld onder GN-code 6306 9000.

Gezien de objectieve kenmerken van de kampeer-/ strandmat is het ontworpen om buitenshuis te worden gebruikt op bijvoorbeeld kampeerterreinen of het strand en om daar tijdelijk te worden gebruikt. Indeling van het artikel onder post 9404 als artikelen voor bedden en dergelijke is uitgesloten aangezien het artikel niet is ontworpen voor het stofferen van een bed. Het artikel moet daarom worden ingedeeld onder GN-code 6306 90 00 net zoals andere kampeerartikelen.

Bent u nu ook benieuwd welke indelingsverordeningen er nog meer zijn gepubliceerd deze maand en welke eraan zitten te komen de komende maanden?

Wilt u het uzelf nog makkelijker maken? Laat ons uitzoeken welke indelingsverordening voor u relevant zijn. U bent altijd goed op de hoogte met het Customs Compliance Platform.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem voor meer informatie contact met ons op via +31(0)513 689897 / +31(0)611273034 of vraag vandaag nog een gratis demo aan.