Up to date september 2018

Ook deze maand heb ik weer een update op het gebied van douane. De vakantieperiode is afgelopen en het werk komt weer op gang. Het opzoeken en uitpluizen van alle nieuwe jurisprudentie en nieuwsberichten op het gebied van douane is waarschijnlijk niet waar u de hele vakantie naar uit heeft gekeken.

Daarvoor hebben wij voor u het Customs Compliance Platform. Hét platform waar u alle wijzigingen, wetgeving en jurisprudentie op het gebied van douane terug kunt vinden. In dit platform wordt u periodiek op de hoogte gehouden.

Het zal je maar gebeuren dat je al jarenlang een product invoert met een goederencode en dat die goederencode ineens wordt omgezet naar een andere code! Dit had u vooraf kunnen weten, wanneer u gebruik maakt van ons platform. In het platform nemen wij van elke maand de nieuwe en de vervallen goederencodes op. Zo weet u of in de hoofdstukken van de Gecombineerde Nomenclatuur die voor u van toepassing zijn ook wijzigingen zijn aangebracht. Want kennis vooraf, is minder gedoe achteraf!