Regres en beslaglegging

Wellicht herkent u het. Uit een CNI komt een UTB gerold die op uw naam is gesteld. U zit met de mogelijke invordering (binnen 10 dagen) daarvan. U wilt die vordering natuurlijk verhalen op uw opdrachtgever. Vanzelfsprekend heeft u uw zaakjes contractueel goed geregeld (of toch niet) maar de opdrachtgever is vaak lastig terug te vinden en geeft in voorkomende gevallen niet thuis. U bent immers de specialist en u heeft het als douane-expediteur verwijtbaar niet goed gedaan. Althans, dat vindt uw opdrachtgever. Bovendien is er over aansprakelijkheid niets afgesproken en betaald wordt er dan ook door uw opdrachtgever niet.

Ook voor het verhalen van dit soort vorderingen bent u bij Customs Knowledge aan het goede adres. Wij hebben veel ervaring in dit soort regrestrajecten, opgedaan in onder meer de Rotterdamse advocatuur. Wij kunnen u bijstaan in het gehele traject, van aansprakelijkstelling tot het voeren van procedures en/of het leggen van (conservatoir-) beslag. Ook het afdwingen van zekerheden/garanties en het uitwinnen daarvan is voor Customs Knowledge reguliere praktijk. Indien nodig werken wij in dit traject samen met aan ons gelieerde advocatenkantoren en deurwaarders waarmee Customs Knowledge langdurige relaties heeft. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Copyright © 2019 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.