Onze partners

Customs Knowledge is specialist, maar kan natuurlijk niet alles zelf. Daarom werkt Customs Knowledge graag samen met andere partijen en relaties waarmee ze een goede ervaring en prettige samenwerking heeft. Met de volgende partners werkt Customs Knowledge samen:

Fenex (expediteurs)

Customs Knowledge is geassocieerd lid van de FENEX, dé Nederlandse Organisatie voor Expeditie en Logistiek. Regelmatig treedt Customs Knowledge als gastspreker of docent op voor de FENEX en haar opleidingen. (www.fenex.nl)

EVOFENEDEX (exporteurs)

Customs Knowledge is als bedrijf verbonden aan de EVOFENEDEX, in het bijzonder in het kader van het “member benifit program”. Op diverse gebieden zijn de EVOFENEDEX en Customs Knowledge elkaars sparring partner. (www.evofenedex.nl)

Sdu Uitgevers

De Sdu is met het “in- en uitvoerportaal” de grootste uitgever van wet- en regelgeving op het gebied van douane. Niet alleen treedt Customs Knowledge op als annotator van het vakblad Douanerechtspraak, ook werken Customs Knowledge en de Sdu op allerlei andere gebieden nauw met elkaar samen. Het jaarlijkse Douanecongres is hier een sprekend voorbeeld van. (www.sdu.nl)(www.douanecongres.nl)

AEB

Met ruim 30 jaar ervaring is AEB een van de toonaangevende aanbieders van wereldwijde IT-oplossingen en diensten voor Supply Chain Management met de nadruk op de logistiek van inkoop, opslag en distributie, buitenlandse handel en risicobeheer. Met de logistieke suite ASSIST4 biedt AEB een toepassing met een doorlopende procesondersteuning en een volledige transparantie voor de planning en aansturing van wereldwijde bezorgnetwerken. AEB is een internationale onderneming met ruim 5000 klanten in Europa, Azië en Amerika. (www.aeb.com/nl)

Hogeschool Rotterdam

Al jarenlang doceert Customs Knowledge de module “Douane” van de opleiding Logistiek en Technische Vervoerskunde (LTV) van de Hogeschool Rotterdam. Beginnende logistici krijgen de basisbeginselen van het douanerecht mee en hebben hierdoor voldoenden “customs awareness” om in de praktijk op dit gebied te kunnen functioneren. (www.hro.nl)

Lenos c.s. (VAT Lawyers)

Lenos c.s. bestaat uit een team van oud-inspecteurs dat zich gespecialiseerd bezig houdt met omzetbelasting. Customs Knowledge en Lenos C.S. werken veelvuldig met elkaar samen in situaties waarbij de vakgebieden elkaar kruisen. (www.lenos-vat.com)

Nationale Borg

Nationale Borg, Nederlands grootste onafhankelijke borgmaatschappij en Customs Knowledge werken graag samen in diverse maatwerktrajecten om hun gezamenlijke relaties optimaal van dienst te kunnen zijn. (www.nationaleborg.nl)

Nationale Nederlanden

Customs Knowledge treedt in veel gevallen als adviseur en jurist op voor claims die voortvloeien uit de douaneverzekering bij Nationale Nederlanden. Voor Nationale Nederlanden de zekerheid dat een groep gespecialiseerde juristen en adviseurs navorderingen en andere claims zo goed mogelijk oplost en voor het bedrijfsleven (de verzekerden) een prettig idee dat hun belangen goed worden behartigd. (www.nn.nl)

Copyright © 2019 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.