Ondersteuning binnen Customs Knowledge

vlnr: Karen Boersma-Dooper, Susanna van Amersfoort-Hoekstra, Gerda Tuinstra-Room, Anna Stelwagen en Stefanie Huitema-de Heij.

Customs Knowledge beschikt niet alleen over veel expertise en know-how, ook een professionele ondersteuning vormt een belangrijk onderdeel om onze cliënten goed van dienst te kunnen zijn. We stellen u daarom graag voor aan de personen die verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning.

Stefanie Huitema-de Heij is secretaresse en ondersteunt in het bijhouden van onze know-how systemen. Stefanie is bereikbaar op stefanie.huitema@douaneadvies.nl.

Anna Stelwagen is secretaresse. Anna is te bereiken op anna.stelwagen@douaneadvies.nl.

Gerda Tuinstra-Room draagt zorg voor de marketing & sales, alsmede de coördinatie van de opleidingen. Gerda is bereikbaar op gerda.tuinstra@douaneadvies.nl.

Susanna van Amersfoort-Hoekstra is verantwoordelijk voor de facturering. Susanna is bereikbaar op susanna.vanamersfoort@douaneadvies.nl.

Karen Boersma-Dooper is verantwoordelijk voor de financiële administratie, waaronder de debiteuren- en crediteurenadministratie. Karen is bereikbaar op administratie@douaneadvies.nl.

Copyright © 2019 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.