Training DWU

Sinds 1 mei 2016 zijn de nieuwe bepalingen van het Douanewetboek van de Unie (DWU), de gedelegeerde verordening en de uitvoeringsverordening van kracht. Het “first-sale”-principe is verdwenen, de AEO-vereisten zijn veranderd en een BTI heeft een kortere geldigheidsduur én is bindend voor zowel u als de Douane. Een aantal wijzigingen die voor u van toepassing kunnen zijn.

Veranderingen betekenen aanpassingen. Aanpassingen in uw bedrijf, maar ook aanpassingen bij de Douane. Ons team is al langere tijd intensief actief om alle bepalingen op een rijtje te zetten, goed te doorgronden en vast te stellen wat de relevantie ervan is. Wij kunnen u dan ook uiteraard goed en uitgebreid adviseren over wat de bepalingen betekenen en welke wijzigingen voor uw onderneming relevant zijn.

Daarom bieden wij een maatwerk in-company training aan van 1 of 2 dagdelen verzorgd door één van onze juridisch-experts.

Aanpak:
– Telefonische intake om vast te stellen welke onderwerpen voor u van belang zijn
– Digitaal lesmateriaal, met onder meer de wetgeving en hand-outs van de presentatie
– 1 dagdeel (3 á 3,5 uur) of 2 dagdelen (6 á 7 uur)

Interesse? Download hier de informatiesheet of neem vrijblijvend contact met ons op.

Copyright © 2019 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.