Kennis binnen uw organisatie

Voor een goed functionerende organisatie is het belangrijk dat álle medewerkers goed op de hoogte zijn van alle voor hen belangrijke aspecten. Van de vorkheftruckchauffeur in een douane-entrepot tot de Manager Customs Affairs bij een multinational.

Customs Knowledge voorziet in een groot aantal opleidingen en trainingen op het gebied van douane, logistiek en internationale handel. Of het nu een themasessie betreft over actuele ontwikkelingen of een volledige opleiding van tientallen dagdelen zoals een declarantenopleiding.

De medewerkers van Customs Knowledge hebben een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van het geven van onderwijs aan mensen van de Nederlandse Douane, diverse vakopleidingen en een aantal MBO- en HBO-opleidingsinstituten. Hiernaast worden een aantal opleidingen besproken die Customs Knowledge aanbiedt. Staat uw opleiding er niet bij, dan kunnen wij op basis van uw behoeften de voor u geschikte opleiding ontwikkelen en verzorgen.

Wij verzorgen in-house trainingen over de veranderingen door de inwerkingtreding van het UCC. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vakopleiding Expert Douanezaken (HBO) start op 31 oktober 2018 locatie Hoofddorp en in maart 2019 locatie Capelle a/d IJssel

AGENDA

21 november 2018:
expertsessie douanevervoer, douane-entrepot en actieve verdeling
14 december 2018:
webinar Brexit
13 februari 2019:
expertsessie omzetbelasting en invoer
19 februari 2019:
webinar actuele jurisprudentie

Kijk alle eerdere webinars terug op ons YouTube kanaal

Copyright © 2018 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.