mr. C.F.L. (Fred) Kaijser

Met meer dan 35 jaar ervaring in verschillende functies bij diverse onderdelen van de Belastingdienst/Douane heeft Fred een schat aan ervaring. De laatste acht jaar daarvan was hij werkzaam in het cluster formeel recht op het Douane Landelijk Kantoor, onder meer als landelijk vakgroepcoördinator formeel recht. Fred is daarnaast meer dan twintig jaar actief geweest als boete-fraudecoördinator en contactambtenaar Douane.

Als breed opgeleide jurist (Leiden-Tilburg-Rotterdam) met ervaring in de opsporing en controle, heeft Fred kennis en kunde op alle douanefronten. Fred is overigens ook als docent en programmadirecteur verbonden aan de LOI Hogeschool, afdeling fiscaal recht en economie. Fred heeft ook veel kennis van de omzetbelasting en vennootschapsbelasting in relatie tot douanerecht.

Fred is als onafhankelijk consultant verbonden aan Customs Knowledge. Fred woont in West-Brabant en werkt per 1 mei 2018 vanuit Bergen op Zoom. Fred is te bereiken via fred.kaijser@douaneadvies.nl of 06-15 16 10 55.

Copyright © 2019 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.