Expertsessies

Customs Knowledge organiseert regelmatig expertsessies. Deze sessies duren een gehele dag (inclusief lunch) en worden meestal georganiseerd in Hotel van der Valk Den Haag-Nootdorp.

In een expertsessie behandelen we een specifiek onderwerp. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de wetgeving en wordt ook de relevante jurisprudentie besproken.

Deze sessies zijn bedoeld voor deelnemers die minimaal kennis op het niveau van douane-declarant hebben. De diverse onderwerpen worden namelijk niet op basisniveau uitgelegd, maar er wordt van uitgegaan dat deze basiskennis bij de deelnemer aanwezig is. Met recht mogen deze dagen als expertsessie worden aangeduid.

Schrijf u in voor onderstaande expertsessies:

Expertsessie “douanevervoer, douane-entrepot en actieve veredeling”

Op 21 november 2018 organiseren we een expertsessie “douanevervoer, douane-entrepot en actieve veredeling”. Tijdens deze expertsessie wordt kort stilgestaan bij het juridisch kader, maar vooral problemen, oplossingen en valkuilen uit de praktijk passeren de revue.

Expertsessie “omzetbelasting (BTW) en invoer”

Op 13 februari 2019 organiseren we een expertsessie “omzetbelasting (BTW) en invoer”. We behandelen in deze sessie het gehele spectrum van de omzetbelasting (BTW) bij invoer, maar ook aan uitvoer wordt aandacht besteed. Daarnaast wordt u meegenomen in de actuele ontwikkelingen en de toekomstplannen die inmiddels vanuit Brussel bekend zijn gemaakt.

AGENDA

21 november 2018:
expertsessie douanevervoer, douane-entrepot en actieve verdeling
14 december 2018:
webinar Brexit
13 februari 2019:
expertsessie omzetbelasting en invoer
19 februari 2019:
webinar actuele jurisprudentie

Kijk alle eerdere webinars terug op ons YouTube kanaal

  • Indien uw bedrijf een nieuwe leverancier aan moet maken, kunt u hierboven uw aanvraagformulier uploaden.
  • Wij versturen onze facturen per mail
  • Let op! Na het verzenden van dit formulier ontvangt u binnen drie werkdagen een reactie van ons. Heeft u geen reactie ontvangen neemt u dan alstublieft contact met ons op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met deze aanmelding verklaart u  kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met de voorwaarden zoals hierboven vermeld. Indien er onverhoopt onvoldoende aanmeldingen zijn, kan Customs Knowledge beslissen de opleiding later van start te laten gaan. De cursist wordt hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. Na aanmelding wordt de factuur gericht aan de werkgever. De werkgever is gehouden deze factuur binnen 15 dagen te betalen. Het is niet mogelijk om deelname aan de opleiding te annuleren. Wel is het mogelijk om, voorafgaand aan de trainingsdag, een andere medewerker aan te melden die de plaats inneemt van de oorspronkelijk aangemelde cursist.

Copyright © 2018 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.