Kunt u het niet vinden?

Gebruik het zoekvenster!

Expertsessie “douanevervoer, douane-entrepot en actieve veredeling”

Op 21 november 2018 organiseren we een expertsessie “douanevervoer, douane-entrepot en actieve veredeling”. Tijdens deze expertsessie wordt kort stilgestaan bij het juridisch kader, maar vooral problemen, oplossingen en valkuilen uit de praktijk passeren de revue.

Wat kan er bijvoorbeeld tijdens de regeling douanevervoer fout gaan, maar hoe kunt u het daarna toch nog oplossen? Of is er gewoon sprake van een verloren zaak? Daarnaast besteden we ruime aandacht aan het douane entrepot, overbrenging, onttrekking aan het douanetoezicht, de behandelingen die mogelijk zijn en problemen in de administratieve vastleggingen. Tenslotte bespreken we de valkuilen en voordelen van een vergunning actieve veredeling. De Douane is de afgelopen periode zeer strikt aan het controleren en handhaven en de uitnodigingen tot betaling waarmee wordt nagevorderd zijn talrijk. Na deze sessie weet u hoe u dat kunt voorkomen!

Er zal ook, zijdelings in deze sessie aandacht worden besteed aan de Brexit en het gebruik van de regelingen douanevervoer, douane-entrepot en actieve veredeling.

 

Datum :          21 november 2018
Duur van de training: aanvang 9:00u –  einde 16:00u
Kosten: EUR 395 (excl. BTW) inclusief lunch en digitale lesstof (10% korting bij 2 of meer deelnemers).
Locatie:                             Van der Valk Den Haag Nootdorp, Gildeweg 1, 2632 BD

 

Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

Op alle opleidingen verzorgd door Customs Knowledge zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
  • Indien uw bedrijf een nieuwe leverancier aan moet maken, kunt u hierboven uw aanvraagformulier uploaden.
  • Wij versturen onze facturen per mail
  • Let op! Na het verzenden van dit formulier ontvangt u binnen drie werkdagen een reactie van ons. Heeft u geen reactie ontvangen neemt u dan alstublieft contact met ons op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AGENDA

21 november 2018:
expertsessie douanevervoer, douane-entrepot en actieve verdeling
14 december 2018:
webinar Brexit
13 februari 2019:
expertsessie omzetbelasting en invoer
19 februari 2019:
webinar actuele jurisprudentie

Kijk alle eerdere webinars terug op ons YouTube kanaal

Met deze aanmelding verklaart u  kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met de voorwaarden zoals hierboven vermeld. Indien er onverhoopt onvoldoende aanmeldingen zijn, kan Customs Knowledge beslissen de opleiding later van start te laten gaan. De cursist wordt hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. Na aanmelding wordt de factuur gericht aan de werkgever. De werkgever is gehouden deze factuur binnen 15 dagen te betalen. Het is niet mogelijk om deelname aan de opleiding te annuleren. Wel is het mogelijk om, voorafgaand aan de trainingsdag, een andere medewerker aan te melden die de plaats inneemt van de oorspronkelijk aangemelde cursist.

Copyright © 2019 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.