mr.ing. D.J.M. (Dianne) Beurskens-Weijers

Dianne is als onafhankelijk consultant verbonden aan Customs Knowledge. Dianne heeft Logistiek en Technische Vervoerskunde gestudeerd aan de voormalige Verkeersacademie (NHTV). Daarna heeft zij Fiscale Advocatuur (fiscaal- en strafrecht) gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Na 19 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Douane heeft zij besloten om haar expertise en ervaring toe te passen binnen de advieswereld.

Dianne is een gedreven, analytisch ingestelde juriste die bovendien een brede kennis heeft van de douaneorganisatie. Zij heeft diverse functies binnen de Douane vervuld, waaronder die van beroepsbehandelaar. Dianne heeft dan ook uitgebreide ervaring in het procederen voor de gerechtelijke instanties over de indeling van goederen, waardebepalingen en accijnsgerelateerde zaken. De laatste vijf jaar bij de Douane was zij boete-fraudecoördinator en contactambtenaar voor de douaneregio’s in Rotterdam en Roosendaal. Dit houdt in dat zij binnen de Douane eindverantwoordelijk was voor de fiscale onregelmatigheden, in de zin van vervolgen, opsporen en bestraffen. Op dit specialistisch terrein van douane en strafrecht heeft zij een unieke kennispositie.

Dianne woont en werkt vanuit Barendrecht, is getrouwd en heeft één dochter. Dianne is te bereiken via dianne.beurskens@douaneadvies.nl of 06 – 284 61 472.

Bekijk Dianne’s profiel op LinkedIn

Copyright © 2019 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.