Classificatiescan

Wilt u meer zekerheid door middel van een juridisch onderbouwd classificatie advies? Dan is dit voor u de oplossing.

Met een classificatiescan voeren wij een quickscan uit met betrekking tot de classificatie (indeling) van uw goederen of producten. Hierbij wordt gekeken naar de informatie die door uw bedrijf wordt gebruikt om te classificeren, het classificatieproces binnen uw bedrijf en de bronnen op basis waarvan de classificatie moet plaatsvinden (wet, jurisprudentie, gebruikstarief, e.d.). Ook wordt er aan de hand van een beperkt aantal producten vastgesteld of de goederencode juist is. Tenslotte worden conclusies en aanbevelingen gegeven om de classificatie op een juiste manier plaats te laten vinden.

De tijd die aan de quickscan wordt besteed is 5 uur. Dit is inclusief telefonisch overleg, het bestuderen van de informatie, het opstellen van een rapport en zo nodig een korte telefonische toelichting van het rapport. De scan bieden wij aan voor een bedrag van EUR 950,-.

Wilt u gebruik maken van de classificatiescan neemt u dan (vrijblijvend)contact met ons op via 0513-689897 of door middel van onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright © 2019 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.