A.P. (Bram) van Breukelen

Na 30 jaar lang bij de Nederlandse Douane werkzaam te zijn geweest, is Bram in 2008 als adviseur bij Customs Knowledge in dienst getreden. In zijn rol als adviseur adviseert en procedeert hij voor cliënten op het gebied van douanerecht. De specialisatie van Bram ligt op het gebied van classificatie, douanewaarde en herkomst & oorsprong. Bij Customs Knowledge heeft Bram een indrukwekkend aantal mooie en grote successen op zijn naam staan. Naast het adviseren en procederen heeft Bram ook het lesgeven in zijn bloed zitten, hetgeen mag blijken uit de vele trainingen en opleidingen die hij geeft. De laatste jaren houdt Bram zich ook bezig met de ondersteuning van bedrijven in het kader van de AEO-status.

De toegevoegde waarde van Bram is de jarenlange ervaring  binnen de Nederlandse Douane en zijn kennis en netwerk als gevolg van de diverse functies die hij heeft bekleed.

Bram woont in Sittard en werkt ook vanuit die plaats. Hij is getrouwd en heeft een dochter en is de trotse grootvader van een kleindochter en een kleinzoon. Bram is bereikbaar via bram.vanbreukelen@douaneadvies.nl of 06 – 15 000 250.

Bekijk Bram’s profiel op LinkedIn

Copyright © 2019 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.