A. (Arjo) Groenendijk LL.B

Arjo is sinds 1 januari 2012 werkzaam bij Customs Knowledge. Daarvoor is hij 13 jaar werkzaam geweest bij een internationaal opererend logistiek dienstverlener, een van oorsprong Rotterdams bedrijf. In die jaren heeft Arjo achtereenvolgens gewerkt als expediteur, declarant, hoofd douanezaken en kwaliteitsmanager.

Gedurende deze tijd heeft hij voortdurend opleidingen gevolgd, met als afsluiter een studie rechten op HBO-niveau. Deze laatste studie is vooral zeer nuttig omdat de opgedane kennis hem in staat stelt alle veranderingen binnen de douanewetgeving te kunnen volgen en in praktische procesmatige oplossingen om te zetten. Deze combinatie maakt dat Arjo uitstekend in staat is om zich in te leven in situaties waarbij de behoefte van de klant moet worden afgezet tegen de juridische mogelijkheden. Dit is een groot voordeel als hij voor klanten werkt die bijvoorbeeld advies, juridische bijstand of opleiding wensen.‏

Arjo is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij woont in Hellevoetsluis en werkt vanuit zijn kantoor in die plaats en werkt enkele dagen per week in Heerenveen. Arjo is bereikbaar via arjo.groenendijk@douaneadvies.nl of 06 – 46 072 590.

Bekijk Arjo’s profiel op LinkedIn

Copyright © 2019 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.