AEO (Authorised Economic Operator)

Tegenwoordig kan een bedrijf dat werkzaam is in de douanelogistiek niet zonder AEO-vergunning. De huidige internationale handel vraagt om ‘Secure Trade Lanes’ waarbij de veiligheid binnen alle schakels van de logistieke keten van groot belang is. Het is een voorwaarde voor het gebruik van allerlei douanevereenvoudigingen, maar biedt ook diverse voordelen. Om een algemeen overzicht te krijgen over voordelen en vereisten, moet u eigenlijk niet bij ons zijn. Maar goed, we hebben toch een memo voor u opgesteld.

Wij zijn specialisten en zien vooral de uitdaging om uw bedrijf in staat te stellen de AEO-status te verkrijgen en, nog belangrijker, te behouden. Dat is niet voor iedereen eenvoudig, maar het lukt ons altijd. We hebben veel ervaring binnen een groot aantal en verschillende bedrijven. Logistiek dienstverleners, importeur, exporteurs, producenten en natuurlijk douane-expediteurs. We hebben inzicht in wat het bedrijf nodig heeft en wat en hoe de Douane het graag wil.

We zijn ervaren en enthousiast en vertellen u graag meer over onze aanpak. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten, kijk dan verder op de andere AEO-pagina’s, download de papers of neem contact met ons op.

Copyright © 2019 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.