AEO-Control Framework

Customs Knowledge biedt bedrijven de mogelijkheid om het AEO-vergunning op een efficiënte manier te onderhouden. Dit gebeurt door middel van het implementeren van het AEO CF of AEO Control Framework.

Het AEO-CF is een digitale werkomgeving waarin het geheel van procedures en interne controlemaatregelen op zowel operationeel als strategisch niveau is opgenomen. Ook is het AEO-CF het platform dat de basis vormt voor onder meer het beheer van vergunningen en het artikelstambestand. Door de procesmatige benadering van AEO kan ook de manager zonder diepgaande douanekennis de AEO-procedures monitoren.

Met het AEO-CF is het onderhoud van het AEO-vergunning gemakkelijker en efficiënter dan ooit tevoren.

De AEO-Tool

Met als basis onze omvangrijke kennis van alle ins en outs op het gebied van Douane, ervaring in vele tientallen AEO-trajecten alsmede de monitoring ervan en gesprekken met Douane en andere organisaties hebben wij de AEO tool ontwikkeld.

Ja, ik wil graag snel een webinar

Het AEO-Control Framework

Customs Knowledge heeft een framework ontwikkeld dat borgt dat u voldoet aan alle wettelijke vereisten en de guidelines in het kader van uw AEO-status. Het AEO-Control Framework bestaat uit procedures, interne controles, audits en rapportages. Bekijk deze film voor meer informatie.

Copyright © 2019 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.