Expertsessies

Customs Knowledge organiseert regelmatig expertsessies. Deze sessies duren een gehele dag (inclusief lunch) en worden meestal georganiseerd in Hotel van der Valk Den Haag-Nootdorp.

In een expertsessie behandelen we een specifiek onderwerp. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de wetgeving en wordt ook de relevante jurisprudentie besproken.

Deze sessies zijn bedoeld voor deelnemers die minimaal kennis op het niveau van douane-declarant hebben. De diverse onderwerpen worden namelijk niet op basisniveau uitgelegd, maar er wordt van uitgegaan dat deze basiskennis bij de deelnemer aanwezig is. Met recht mogen deze dagen als expertsessie worden aangeduid.

Schrijf u in voor onderstaande expertsessies:

30 mei 2018: expertsessie customs compliance (auditen)
Ieder bedrijf dat douaneprocessen heeft, moet voldoen aan de wetgeving op dit gebied. Met andere woorden: het bedrijf moet “compliant” zijn. Niet alleen de afdeling douane, maar ook andere afdelingen worden hierdoor geraakt (bijvoorbeeld IT, HR en Finance).

Voor deze sessie ontvangt u 6 (RB) PE punten.

19 juni 2018 (gratis) expertsessie ‘De gevolgen van de Brexit’
Bent u volledig op de hoogte van de wijzigingen voor uw bedrijf door de Brexit? Handelt u met het Verenigd Koninkrijk en wilt u weten wat er gaat gebeuren? De impact van de Brexit is nog steeds niet helemaal goed doorgedrongen in het bedrijfsleven. Toch komt 29 maart 2019 steeds dichterbij. De Brexit vergt een goede voorbereiding. Wij informeren u tijdens deze sessie over de gevolgen van de Brexit.

AGENDA

19 april 2018:
webinar tariefschorsing
30 mei 2018:
expertsessie customs compliance (auditen)
19 juni 2018
expertsessie gevolgen van de Brexit
21 juni 2018:
webinar Hoe voorkom ik antidumpingheffing
12 juli 2018:

webinar actuele jurisprudentie

Kijk alle eerdere webinars terug op ons YouTube kanaal

Copyright © 2018 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV en disclaimer.