Kunt u het niet vinden?

Gebruik het zoekvenster!

Expertsessie accijns

Op 7 februari 2018 wordt door Customs Knowledge een expertsessie “accijns” georganiseerd. Deze expertsessie bestaat uit twee delen. In de ochtend wordt de basis van de accijnswetgeving toegelicht en komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Juridisch kader (europese wetgeving, nationale wetgeving en beleid)
  • Wat zijn accijnsproducten
  • Wanneer ontstaat een belastbaar feit
  • Opslag van accijnsproducten in een accijnsgoederenplaats en de bijkomende verplichtingen
  • Vervoer van accijnsproducten en mogelijke vereenvoudigingen
  • Andere spelers, zoals de geregistreerd geadresseerde

Voor deze sessie ontvangt u 3 (RB) PE punten.

In de middag wordt dieper ingegaan op de materie. Aan de hand van de wet en jurisprudentie worden een aantal onderwerpen verder uitgediept. Daarnaast komen diverse praktijkcases aan bod, alsmede de lessen die geleerd kunnen worden uit recente uitspraken van rechters. Vooraf kunnen vragen worden ingestuurd die in de middagsessie worden behandeld.

U kunt er voor kiezen om alleen het ochtenddeel of middagdeel te komen, maar een meest compleet beeld en de grootste toegevoegde waarde heeft u uiteraard als u beide delen bezoekt. Als u alleen in de middag komt, dan wordt wel verwacht dat u een gedegen basiskennis van accijnswetgeving heeft.

Deze training mag u niet missen! U kunt zich hier aanmelden.

 

Datum :          7 februari 2018
Duur van de training: aanvang 9:00u –  einde 16:00u
Kosten: EUR 395 (Excl BTW) inclusief lunch en digitale lesstof (10% korting bij 2 of meer deelnemers). Alleen ochtend of alleen middag EUR 225 (Excl BTW) inclusief lunch
Locatie:                             Van der Valk Den Haag Nootdorp, Gildeweg 1, 2632 BD

 Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

Op alle opleidingen verzorgd door Customs Knowledge zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
  • Wij versturen onze facturen per mail
  • Let op! Na het verzenden van dit formulier ontvangt u binnen drie werkdagen een reactie van ons. Heeft u geen reactie ontvangen neemt u dan alstublieft contact met ons op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met deze aanmelding verklaart u  kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met de voorwaarden zoals hierboven vermeld. Indien er onverhoopt onvoldoende aanmeldingen zijn, kan Customs Knowledge beslissen de opleiding later van start te laten gaan. De cursist wordt hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. Na aanmelding wordt de factuur gericht aan de werkgever. De werkgever is gehouden deze factuur binnen 15 dagen te betalen. Het is niet mogelijk om deelname aan de opleiding te annuleren. Wel is het mogelijk om, voorafgaand aan de trainingsdag, een andere medewerker aan te melden die de plaats inneemt van de oorspronkelijk aangemelde cursist.

Copyright © 2018 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV en disclaimer.