Customs Compliance Platform

Het Customs Compliance Platform biedt de mogelijkheid om op een snelle en efficiënte manier periodiek geïnformeerd te worden over de relevante ontwikkelingen, actuele jurisprudentie, nieuwe wetgeving en andere specifieke elementen op het gebied van douane & internationale handel, product- en voedselveiligheid alsmede accijns. U gebruikt het platform om medewerkers te informeren en te waarborgen dat kennis actueel en volledig beschikbaar is. Ook biedt het platform de mogelijkheid om snel (historische) informatie te zoeken en te raadplegen. Het platform bevat een bibliotheek met de actuele versie van wetgeving, beleidsdocumenten en relevante links. Lees meer over de voordelen van het Customs Compliance Platform.

Brochure of gratis (persoonlijk) webinar?

Ontdek in de brochure wat het Customs Compliance Platform voor uw organisatie kan betekenen en wat voor verschil het kan maken in de dagelijkse zoektocht naar jurisprudentie die voor jullie van belang is. Vraag de digitale brochure nu gratis aan.  

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis (persoonlijk) webinar?

Heeft u liever een één op één gesprek met een van onze Customs Compliance Platform medewerkers in de vorm van een gratis webinar? Klik dan hier om u aan te melden. Tijdens het webinar laten wij aan de hand van een demo-omgeving zien wat u van het Customs Compliance Platform kunt verwachten en wat dit voor voordelen biedt (specifiek) binnen uw organisatie.  

Wilt u liever direct een vrijblijvende offerte ontvangen, op maat gemaakt voor uw organisatie of heeft u overige vragen? Neem dan contact met ons op via 0513-68 98 97.  

Copyright © 2018 Customs Knowledge. Zie ook onze Algemene voorwaarden Customs Knowledge BV, Privacy Statement en disclaimer.